L’ANC Conca de Barberà va organitzar ahir dijous un acte reivindicatiu en contra de la visita del rei Felip VI al Barcelona New Economy Week. Durant l’acte es van mostrar uns cartells on, en conjunt, es podria llegir ‘Catalunya no té rei’. Finalment també es van cremar imatges del monarca i papers amb paraules negatives relacionades amb el seu mandat

L’acte es va dur a terme a diversos llocs de tota Catalunya de forma simultània i sense avis a les xarxes socials per evitar una gran afluència de públic. Entre els municipis participants a la Conca de Barberà es trobava l’Espluga de Francolí on uns 25 membres de l’associació es van concentrar davant de l’Ajuntament per realitzar aquest acte reivindicatiu.

L’ANC va cremar imatges del rei en diversos municipis de Catalunya (Foto: ANC)

Des de l’organització de l’ANC, Jordi Saumell, assegura que no s’entén el paper del rei en la societat actual i tampoc que vingui a visitar Catalunya en un moment tan tens com l’actual, per això l’associació ha volgut reivindicar amb un acte simbòlic com aquest la seva disconformitat amb el model de democràcia actual del país.

ÀUDIO: Des de l’ANC Conca de Barberà, Jordi Saumell, ha explicat la disconformitat de l’associació amb l’arribada del rei a Barcelona