Montblanc ha presentat el cartell de la tretzena edició de Clickània, que tindrà lloc l’octubre de l’any vinent. El festival de Playmobil s’hauria d’haver celebrat aquest proper cap de setmana, però l’Ajuntament va decidir suspendre el festival a causa de la Covid-19. L’edició 2021 tindrà lloc els dies 9, 10, 11 i 16 i 17 d’octubre.

El cartell està protagonitzat, per primera vegada, per l’obra d’un artista montblanquí. Natan Tarragó va acceptar l’encàrrec de l’Ajuntament i ha cedit la seva obra, que ha servit per crear el cartell de l’edició 2021, així com el material promocional de l’esdeveniment.

ÀUDIO: L’artista del nou cartell de Clickància, Natan Tarragó, explica quin ha estat el procés de creació

L’Oficina de Turisme ja treballa en adaptar l’edició de l’any vinent a les mesures de seguretat actuals. De fet, un dels objectius és repensar els espais per evitar aglomeracions a Sant Francesc, que ha estat sempre l’epicentre del festival. Així, es treballa en buscar altres espais que permetin realitzar activitats i no centrar-les totes al mateix lloc.

ÀUDIO: La tècnica de turisme de Montblanc, Toñi González, parla de la cerca de nous espais pel festival

La presentació ha servit també per fer el relleu d’Oriol Pallissó com a regidor de turisme, cartera que ara ocupa Núria Besora. Pallissó ha tingut unes paraules d’agraïment pels professionals de l’àrea de turisme, amb qui ha treballat durant el darrer any i mig.