El municipi de Blancafort acumula més de 50 membres en la seva nova Associació Feminista de Blancafort (AFB). L’acte es va presentar el passat diumenge 27 de setembre amb mig centenar d’assistents, fet que des de l’associació van classificar com a “èxit rotund”.

L’associació compta amb un gran ventalls d’edat, ja que la sòcia de major edat té vuitanta-set anys i la més jova només quatre. Un fet que l’equip de l’AFB ha valorat com a “molt positiu” per poder acollir sòcies de diferents generacions, però també de diverses nacionalitats, idiologies o àmbits culturals i laborals.

Durant la presentació de l’AFB es va realitzar un vermut musical, un taller de tenyir samarretes i es va pintar un mural per representar el poder de la paraula i el diàleg en qualsevol lluita.

El mural, exposat a la plaça del Sindicat de Blancafort, s’integra per una representació d’un revòlver que dispara paraules com equitat, sororitat, respecte, feminisme i llibertat, així com la frase ‘L’acte més valent d’una persona és pensar per si mateixa’.