El Ball de Gitanes i Gitanos de Montblanc es presentarà públicament aquest proper diumenge 11 d’octubre. El nou element del seguici s’havia d’estrenar al maig, per les Festes de Sant Maties, però la pandèmia de la Covid-19 va obligar a suspendre l’acte. També s’havia previst la seva estrena per la Festa Major, però tampoc es va poder dur a terme.

Aquest diumenge, doncs, s’espera que sigui el definitiu per poder estrenar el nou ball del seguici festiu de la vila. L’acte tindrà lloc, amb aforament limitat, a la plaça de Sant Francesc a les 12 del migdia. La colla estarà acompanyada del Ball de Gitanes de La Selva del Camp, que seran els padrins del nou ball montblanquí. Si plou, l’acte es traslladarà al pavelló del Casal montblanquí.

Per poder participar en l’acte, l’Ajuntament de Montblanc ha activat una reserva d’entrades que es pot fer a través d’aquest web. També es pot sol·licitar a través de l’OAC de l’Ajuntament, en horari de 9 a 14h.