L’equip de Futbol UE l’Espluga inicia aquesta temporada amb la incertesa habitual que rodeja a tots els esports últimament. El president del club, Jordi Bota, assegura que fins fa pocs dies no se sabia si hi hauria competicions. Ara, es confirma que s’inicien en un parell de setmanes, a excepció del grup infantil que encara no té un calendari fixat.

El primer equip serà el primer a jugar en un partit contra el Salou Costa Daurada FC en el qual es duran a terme totes les recomanacions sanitàries vigents. Un any, que segons Jordi Bota, s’inicia de manera positiva amb un primer equip renovat amb jugadors que pugen del juvenil combinat amb la veterania dels antics membres de l’equip.

ÀUDIO: El president de la UE l’Espluga, Jordi Bota, valora positivament el nou equip

Aquest any la temporada s’ha iniciat amb un volum similar de jugadors en tots els equips. Com a novetat, enguany no hi haurà equip juvenil que passarà a jugar futbol 7 o futbol sala. La resta d’equips de la plantilla estaran formats pels ‘babys’, a causa de la falta d’extraescolars a les escoles, el prebenjamí, benjamí, infantil, el femení i l’amateur.