El ple de l’Ajuntament de Montblanc va aprovar aquest dimecres una modificació de pressupost amb l’objectiu d’incloure als comptes la previsió d’afrontar un crèdit bancari per fer front a la multa que el consistori ha de pagar Verallia.

L’equip de govern de l’Ajuntament de Montblanc treballa en la negociació d’un crèdit bancari que li permeti costejar la sentència que l’obliga a pagar a Verallia gairebé 800.000 euros.

Ajuntament i empresa han acordat que la meitat d’aquests es costejaran condonant impostos i els 400.000 restants s’hauran de pagar a l’empresa abans del 31 de novembre. És sobre aquesta quantitat que l’Ajuntament negocia amb tres entitats bancàries les condicions d’un crèdit que espera poder tancar aviat.

Per poder executar l’operació el consistori necessitava explicitar-la en el pressupost, tràmit que el govern va superar en el plenari d’aquest mes de setembre. En cas que no s’aconseguís cap crèdit bancari, l’Ajuntament de Montblanc activaria una segona opció que implicaria acollir-se a un fons estatal.