L’empresa espluguina Drac Actiu inicia aquest dissabte 3 d’octubre les marxes nòrdiques, unes rutes de senderisme realitzades per la comarca amb bastons especialitzats per aquesta modalitat, nascuda en els països nòrdics i que té el propòsit de treballar la part superior del cos mentre es realitza una caminada al bosc.

ÀUDIO:  La copropietària de Drac Actiu, Laly Puig, que diferència aquesta modalitat de senderisme

Les rutes es realitzaran tots els dissabtes i diumenges a partir de les 10 del matí amb sortida a la plaça del casal de l’Espluga de Francolí. Aquelles persones que mai han realitzat marxa nòrdica es poden apuntar a l’activitat de dissabte, ja que és d’iniciació i té una durada d’una hora i mitja. Aquelles persones que ja s’han iniciat en aquest món poden gaudir de la ruta del diumenge, de dues hores i mitja, i de nivell més alt. En el primer cas el preu són 7 euros i en el segon 10 euros.

Els bastons, que són diferents dels utilitzats pel senderisme ordinari, els proporciona la mateixa empresa, des d’on demanen que els participants portin calçat còmode de muntanya i una bossa lleugera per poder facilitar l’entrenament del tren superior sense molèsties.

Per apuntar-se cal enviar un correu a info@dracactiu.com o es pot enviar un WhatsApp 629213263. El pagament de l’activitat es realitzarà el mateix dia i l’empresa demana que s’informi en cas de cancel·lació per poder donar l’oportunitat de venir a una altra persona interessada en l’activitat.