El govern de l’Ajuntament de Montblanc ha incorporat al seu equip Núria Besora com a regidora de turisme i joventut. 

Agrupament Catalanista, que governa amb majoria absoluta al consistori, ha tancat l’acord d’integrar al govern la regidora, que es mantindrà al grup no adscrit. Besora va anunciar fa unes setmanes la seva sortida de Junts per Montblanc, llista a la qual es va presentar a les passades eleccions com a número 5. Assegura que integrar-se a l’equip de govern ha estat un pas molt natural. 

ÀUDIO: La nova regidora de turisme i joventut de Montblanc, Núria Besora, parla del seu nou càrrec

Besora assumirà les regidories de turisme i joventut, que fins ara ocupava Oriol Pallissó. Aquest, a banda d’esports i mobilitat, sumarà ara també la Policia Local, que fins ara gestionava el regidor Francesc Benet.

L’alcalde i l’equip de govern han volgut donar la benvinguda a Besora, esperant que pugui treballar per Montblanc des de les seves responsabilitat de govern. 

Besora va abandonar el grup municipal després de no sentir-se indentificada amb el PdeCAT, partit on milita el seu portaveu, Marc Vinya. De fet, Besora és militant de Junts, com el mateix alcalde, Josep Andreu.