L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí participarà per primera vegada a la campanya de dinamització comercial ‘Compra i Guanya‘, un projecte on participen 31 municipis d’arreu de Catalunya per donar suport al comerç de proximitat.

L’edició d’enguany se celebrarà durant el mes d’octubre, tot i que és habitual celebrar-la a la primavera, però s’ha vist ajornada per la situació sanitària. Durant tot el mes seran més de 40 comerços del municipi, units a la Unió de Botiguers i Empreses de l’Espluga, que oferiran unes butlletes per reomplir quan es realitzi una compra.

ÀUDIO: El regidor de Comerç, Enric Mercadé, explica com es realitzarà aquest sorteig

El 3 de novembre d’aquest any es realitzarà un sorteig i el 10 de novembre s’anunciarà els guanyadors, que podran gaudir de visites guiades, dinars, tastos i nits d’hotel, entre d’altres, en algun dels altres municipis participants en aquesta iniciativa.

De la mateixa manera, l’Espluga de Francolí rebrà el 6 de febrer de l’any vinent els guanyadors d’altres municipis perquè puguin gaudir del seu premi que consistirà en una vista guiada a la Fassina Balanyà, al Museu de la Vida Rural i una ruta d’orientació en alguns comerços de l’Espluga acompanyat d’un tast de productes de proximitat. Els guanyadors també gaudiran d’un àpat en diversos restaurants i durant la tarda es farà una visita a les Coves de l’Espluga i un tast de pa de Cova, vi i oli de l’Espluga.

ÀUDIO: La regidora de Trisme, Laura Poblet, parla de les activitats que realitzaran els guanyadors