El Festival d’Educació per la Sostenibilitat (FES) celebrarà la seva segona edició aquest 2 i 3 d’octubre al Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla, després de ser ajornada la data a causa de la Covid-19. Aquest any, el festival se centrarà en la construcció de la resiliència individual i col·lectiva després de la pandèmia.

El programa compta amb més d’una vintena d’actes i servirà també per presentar les propostes educatives del museu pel curs 2020-2021, així com inaugurar els nous espais d’hort i jardí etnobotànics i el nou laboratori de la sostenibilitat.

El FES s’adapta també a les mesures de seguretat actuals amb gel hidroalcohòlic, mascaretes, distàncies de seguretat, aforament limitat en les activitats i inclús algunes de les conferències que es realitzin es podran seguir de forma online per evitar aglomeracions. A més, serà necessari fer la inscripció prèviament i de manera gratuïta per controlar l’aforament dels espais a través de la web del museu.

Una vintena d’actes per aquesta nova edició

El programa compta amb una vintena d’actes que s’iniciaran el divendres 2 d’octubre a les cinc de la tarda amb una conferència de Gabi Martínez en què presentarà el seu nou llibre ‘Un cambio de Verdad’. Aquesta primera jornada també inclourà, entra d’altres, la presentació de la campanya ‘El transport públic ens dona més’ i l’espectacle de Fira Tàrrega ‘Rawscenography’.

Dissabte estarà ple d’activitats entre les deu del matí i les nou de la nit, entre les que podem destacar la conferència a càrrec d’Arnau Queralt ‘2030. Una agenda per transformar el món’, la presentació del projecte ‘Crit de les conques’ a càrrec d’Albert Latorre, la intervenció urbana polític-poètica amb ‘Money for free’ i el concert amb el qual s’acabarà la jornada ‘Llilith’ amb Maria Rodés.