El divendres 2 d’octubre engegarà motors la segona temporada del Cicle Cineclub del Museu, aquesta sessió serà la primera activitat oberta al públic general que es realitzarà al Casal Josa des del passat mes de març.

El cicle constarà de 8 pel·lícules de tots els generes per poder complaure a tots els tipus de públic. De fet, les tres primeres projeccions seran les tres últimes de l’edició passada, ja que es van haver de suspendre degut a la crisi sanitària.

Seguint la fórmula de la passada edició, cada sessió serà moderada per membres del Cineclub del Museu o professionals de l’àmbit cinematogràfic, que abans de la projecció presentaran l’autor i la pel·lícula i després de la mateixa animaran i moderaran un col·loqui. La majoria de les sessions es realitzaran el primer divendres de cada mes.

Pel que fa a l’entrada, no hi haurà un preu establert i s’utilitzarà el sistema de taquilla inversa, amb aquesta fórmula el públic assistent podrà col·laborar amb la quantitat que cregui oportuna.

Per tal de complir amb les mesures de protecció i seguretat ha sigut necessari reduir l’aforament de la sala i caldrà confirmar l’assistència de forma prèvia. Les reserves es podran efectuar a partir del divendres 25 de setembre des de la web del Museu Comarcal.