L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí aposta per donar continuïtat a la Fira de la Cervesa prescindint del recinte firal i allargant la celebració durant tots els caps de setmana del mes d’octubre.

Des de l’organització s’han valorat diverses opcions i finalment s’ha optat per fer una proposta d’acció comercial de venda directa donant protagonisme als comerços locals i les cerveses del territori. D’aquesta manera es fa una crida a la població per desplaçar-se fins als 9 establiments participants on podran aconseguir dues cerveses artesanes de proximitat, una elaboració exclusiva per aquesta oferta i un got de l’edició de la fira d’enguany per un preu total de 10€.

ÀUDIO: El regidor de Festes, Enric Mercadé, explica en què consisteix la nova aposta d ela Fira de la Cervesa

L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí ha apostat per un nou format per mantenir la quarta Fira de la Cervesa (Fotografia: Laura poblet)

Els establiments participants de l’edició d’enguany són: La Carnisseria Cal Mariquinyo, el Forn de Pa – Cal Tullet, la Cansaladeria Cal Pagès, la Pastisseria-Cafeteria Ferrer, la Pastisseria Farré Gamell, la Pastisseria Cobo, Glòria Xarcuters, el Forn de la Vila i Cots Artesans. Pel que fa a les cerveses participants són: La Cerveseria Boixets, la Cerveseria Segarreta, la Cerveseria les Clandestines i les Cerveses de Ponent.

La Festa es veurà amenitzada al llarg del mes amb tres concerts, un d’ells itinerants i els altres dos al  Teatre de l’Espluga, que donaran la nota musical a una celebració adaptada a les circumstàncies. Aquests concerts seran gratuïts i amb aforament limitat, serà necessari fer inscripció prèvia i complir amb les mesures de prevenció vigents. Les inscripcions s’obriran a partir del 5 d’octubre, ja que els concerts al Teatre del Casal se celebraran el 16 d’octubre i el 30 d’octubre. Pel que fa al grup itinerant es podrà veure pels carrers del municipi el 10 d’octubre