El municipi va celebrar el vuitè any del Concurs de Relats Breus i de Poesia. Aquest passat dissabte, 19 de setembre, la plaça major del municipi va acollir l’acte d’entrega dels premiats, una cita que s’havia de dur a terme fa setmanes però que havia quedat ajornada a causa de la crisi sanitària.

Finalment, aquest cap de setmana es van poder fer públiques les deliberacions del jurat d’aquesta present edició, que a finals de juliol van efectuar la tria guanyadora d’entre els 112 treballs presentats en aquesta edició del concurs. Els guanyadors s’han endut diversos premis en metàl·lic que oscil·len entre els 100 i els 200 juntament amb diplomes, kits d’escriptura i peces de vidre fetes artesanalment al Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet.

Han siguit set els premis que s’han otorgart:

  • L’obra ‘Belles i Sàvies’ de Víctor Moreno Oller ha guanyat en la categoria de relat breu per joves d’entre 13 i 17 anys.
  • L’obra ‘Aram’ de Laura Tarsà i Espinola ha guanyat en la categoria de relat breu per adults.
  • L’obra ‘Pólvora o Llibres’ d’Andrea Marín Sobrino, s’ha endut el premi de poesia per a joves entre 13 i 17 anys
  • L’obra ‘En el Curs de la Vida’ de Salvador Obiols Gómez ha guanyat el premi de poesia per adults.
  • Pel que fa a l’obra ‘La senyora Hinson’ de Carmina Ral, ha aconseguit un accèssit per part de l’ajuntament
  • Finalment, han quedat deserts un premi de relat breu i un premi de poesia infantil per nens, ambdós per infants de fins a 12 anys.