El Casal de l’Espluga torna a oferir aquest any l’Escola de Teatre que es va iniciar el passat 2019 amb força èxit d’assistents. Aquest nou curs, els grups seran reduïts amb la intenció de poder mantenir totes les mesures de seguretat vigents.

Les classes de teatre estaran dirigides per la directora del grup de teatre espluguí, ‘Tratea Teatre’, Ester Majós, llicenciada en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona i amb una àmplia experiència en la docència i la direcció teatral. Les classes començaran la primera setmana d’octubre i estan obertes a tothom.

S’oferiran tres cursos diferents, un per infants d’entre tercer i sisè de primària que es durà a terme els dimarts de les 6:30 a les 7:30 de la tarda. Les classes pels joves d’entre primer i quart de l’ESO seran els divendres també de 6:30 a 7:30 de la tarda. Finalment hi haurà dos grups d’adults, un per iniciació al teatre que es farà els divendres de 8:00 a 9:30 del vespre i un altre per teatre avançat que es farà els dimecres de 7:30 a 9:00 del vespre.

Les inscripcions a totes les activitats que organitza el Casal de l’Espluga, aquest any, s’han de fer a través del seu web: www.casaldelespluga.cat i omplint un formulari.