Un total 655 alumnes (598 primària i 57 secundària) de 17 Centres Educatius diferents van participar en el qüestionari de preguntes tipus Kahoot creat per Les Coves de l’Espluga de Francolí. Aquest concurs va ser ideat per aquelles escoles que no van poder venir a visitar les Coves per causa del confinament per la Covid-19, tot i que tenien la reserva prevista.

Amb una durada d’un mes, els alumnes van poder participar de manera individual i representant el seu Centre en un concurs de preguntes relacionades amb la prehistòria i les Coves de l’Espluga. Es van crear dos qüestionaris diferenciats adaptats als nivells de primària i secundària on podien posar a prova els seus coneixements i alhora competir entre els alumnes tan del propi Centre com d’altres.

Davant la bona resposta per part dels Centres Educatius, des de l’Ajuntament de l’Espluga i les Coves de l’Espluga s’ha acordat premiar als Centres amb més participants. El Centre de Primària amb més participació va ser l’Escola Sant Jordi de Lleida amb 46 participants. El premi és una visita a les Coves de l’Espluga i un Taller de Prehistòria gratuït per un grup/classe durant el curs 2020-21.

El guanyador individual de Secundària va ser l’alumne amb l’àlies ‘DANI090’ de l’Escola Pare Enric Ossó de l’Hospitalet de Llobregat i també va ser el Centre que més alumnes hi van jugar. Aquest Centre també serà obsequiat amb una gratuïtat per un grup/classe a la visita a les Coves de l’Espluga i a un Taller d’excavació pel curs actual.