Imatge: Ràdio Montblanc

L’exposició d’escultures de Rebeca Muñoz que es podia veure a la sala Sant Jordi del Centre Cultural Anselm Turmeda i l’exposició de pintures de Gerard Castellví que acollia l’església de Sant Francesc, tanquen les seves portes al públic després de quasi un mes exposades. Els dos recintes han arribat a acollir més de 2000 persones, totes mantenint les mesures sanitàries pertinents.

Aquestes exposicions van ser una iniciativa del mateix Ajuntament que, en el marc de la Festa Major, va voler aprofitar per donar projecció a dues figures de la comarca com són el Gerard Castellví, nascut a Montblanc i la Rebeca Muñoz, veïna de Belltall.

La gran acollida de l’activitat en un moment d’incertesa com l’actual ha fet que des de l’Ajuntament de Montblanc se segueixi apostant per aquest tipus d’iniciatives amb nous projectes.