En els darrers set dies s’han detectat 6 nous positius de COVID-19 a la Conca de Barberà, segons dades de la Generalitat, els infectats són de Montblanc i Santa Coloma de Queralt. Durant les últimes setmanes el nombre positius han estat entre 5 i 14. Segons Salut, aquesta setmana s’ha hagut d’ingressar un pacient a l’hospital afectat per COVID-19.

Els positius registrats els darrers set dies a la Conca de Barberà tenen la segona mitjana d’edat més baixa de Catalunya. La mitjana d’edat dels positius confirmats per PCR a la comarca entre el 8 i el 14 de setembre és de 28,5 anys.

El risc de rebrot a la comarca és de 113,19. El risc, recordem-ho, és alt a partir de 100. Un risc de rebrot que durant les últimes setmanes ha anat pujant i baixant però sempre mantenint un risc alt de rebrot. Aquesta última setmana s’han realitzat més de 300 proves PCR.