El proper dissabte 19 de setembre se celebrà la presentació del llibre ‘Guillem’ de l’escriptora Núria Cadenes. Un acte que estava previst es pogués realitzar al Jardí dels Francolins però a causa de les precipitacions de pluja ha canviat la seva ubicació al casalet.

L’acte se celebrarà a les 12 de migdia i comptarà amb l’autora del llibre, Núria Cadenes i el periodista local Òscar Palau. Degut al canvi d’ubicació l’aforament s’ha vist reduït d’unes 100 persones a 50, tot i això encara queden algunes places per poder assistir de manera gratuïta omplint un formulari que els interessats trobaran a l’Ebando de l’Ajuntament.

L’entrada a l’espai es farà amb antelació i amb un estricte control d’accés. Es demana als assistents que arribin amb temps per evitar aglomeracions.

Guillem és un llibre dedicat a l’assassinat de Guillem Agulló i durant la presentació es parlarà de la repressió que va viure la Comunitat Valenciana i tot el país, explicant les característiques d’aquest cas en concret. Un llibre que es presenta a l’Espluga pocs dies abans de l’estrena de la pel·lícula amb el mateix nom i que ja s’ha presentat al festival de cinema de Màlaga.