Les classes van tornar el passat dilluns intentant aparentar normalitat, una normalitat trencada pels usos de mascaretes, gels hidroalcohòlics i inclús pantalles protectores per part del professorat. Preparats rere d’un protocol dictat de la Generalitat, les escoles han implementat un gran nombre de mesures per intentar evitar els contagis a les aules, però també s’han preparat per afrontar una nova situació de confinament.

Des de l’escola Vedruna, la directora Teresa Roig admet que no es pot evitar pensar en què passarà i cal estar preparats. Aquest centre, igual que molts altres de la comarca ha començat a utilitzar la tecnologia, combinada amb les classes ordinàries, perquè els alumnes puguin continuar la seva educació en cas d’un nou confinament. 

A l’escola Martí Poch, la situació ha estat bastant similars i els alumnes ja van començar a utilitzar la plataforma online moodle per realitzar algunes tasques escolars. Aquests anys s’ensenyarà aquesta tecnologia als més petits i es fomentarà el seu ús. La directora de l’escola, Esterh Anglès, ha assegurat que el centre treballa per dur a terme una combinació entre presencialitat i online.