Els Mossos d’Esquadra, en col·laboració amb la Policia Local de Montblanc, van trobar i decomissar el passat diumenge entre 2.500 i 2.700 plantes de marihuana en un terreny situat entre Montblanc i Lilla. Aquesta troballa s’ha convertit en la més gran que s’ha localitzat a la Conca de Barberà fins al moment.

Les plantes les van descobrir uns caçadors el passat diumenge en una zona boscosa i d’antics conreus. Moments després la policia va iniciar l’operació, que va començar les dues del migdia i que va durar fins a les onze de la nit. Les plantes, que estaven a punt per collir, van ser retirades amb l’ajuda de Protecció Civil de Montblanc i els Bombers, juntament amb els dos cossos policials participants en la batuda.

Segons els testimonis que van trobar les plantes, van poder veure algunes persones fugin del lloc. De moment, els Mossos han obert una investigació i encara no s’ha fet cap detenció.