L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí ha adquirit un nou desfibril·lador per instal·lar-lo al Pavelló Municipal d’Esports i poder donar així major seguretat a les instal·lacions. L’aparell pot ser utilitzat en cas de parada cardiorespiratòria, sempre trucant al 112 i seguint les indicacions pertanyents.

Cal recordar que el Pavelló Municipal d’Esports es troba en tràmits administratius per canviar el seu nom al de Pavelló David Rovira, una decisió que es va acordar de forma conjunta per tots els grups polítics i que roman a l’espera que es realitzi la fase administrativa adient.

El primer desfibril·lador públic es va instal·lar fa tres anys

El primer desfibril·lador públic del municipi es va instal·lar el maig de 2017 a la paret lateral del pavelló del casal, davant de la piscina, donant cobertura al mateix pavelló, la piscina, la zona esportiva del casalet, l’antic institut, la zona de la plaça del Casal i les escoles del municipi.

Però aquest no va ser el primer desfibril·lador col·locat a l’Espluga. La Unió Esportiva l’Espluga i el Col·legi Mare de Déu del Carme ja comptaven amb els seus propis desfibril·ladors privats.

https://twitter.com/ajtlespluga/status/1301812144728682496