L’Orquestra Camerata XXI representarà amb el seu quartet de corda l’obra ‘Els tres mosqueters, o qui va matar Mozart?’ al Santuari de Sant Magí de la Brufaganya. Un concert dedicat a establir paral·lelismes entre la vida dels Mosqueters a París durant el segle XVII i la fama que van prendre grans compositors a Viena durant el segle XVIII, d’aquesta manera les obres protagonistes seran de Salieri, el compositor oficial; Mozart, el músic de moda i Haydn, el més admirat arreu d’Europa, el que des de Camerata XXI anomenen com la música de les tres espases més prestigioses d’Europa a finals del segle XVIII.

L’obra es representarà en aquest santuari de Pontils el proper 12 de setembre a les 9 del vespre amb Josep Maria Ferrando al violí, Xavier Blanc al violí, Albert Carbonell a la viola, David Blay al violoncel, Helena Botella com a soprano i David Puertas com a narrador.

Aquelles persones que hi vulguin assistir hauran de comprar de manera anticipada les entrades, ja que l’aforament serà limitat i complirà amb totes les recomanacions sanitàries vigents. El preu del concert és de 15 € i les reserves es poden realitzar a través d’aquest correu: amicssantmagi@tinet.cat, detallant el nom de les persones que hi assistiran. A més, des de l’organització remarquen que degut a la situació actual aquest any no es realitzarà ni el berenar d’abans del concert ni la xocolatada desfeta de després.