Arriben males notícies de la Residència Jaume I de l’Espluga de Francolí. Després del positiu per Covid-19 d’un treballador, aquest dimarts s’han conegut les proves PCR que es van fer a un centenar de persones, entre elles alguns interns i alguns treballadors. Amb els resultats de les proves s’han conegut tres persones més positives de la Covid-19, tots ells treballadors de la Residència Jaume I, tot i això no hi hagut cap resident positiu fins al moment.

Segons ha pogut saber l’EFMR, aquesta tarda es realitzaran més proves PCR a tots els residents i treballadors de la residència per part de professionals sanitaris de l’atenció primària de Montblanc. Els tres nous contagis coneguts ara amb el resultat de les proves fan que la xifra s’elevi a 4 persones positives de Covid-19 a la Residència Jaume I de l’Espluga.

Recordar que la persona positiva era asimptomàtica i es va fer la prova PCR la setmana passada. A partir dels resultats es va engegar el procés de realitzar proves a la residència amb les persones que havia tingut més contactes. Així doncs després d’aquestes primeres proves es faran proves a tots els residents i treballadors.

3 COMENTARIS

  1. La primera persona no ha estat el focus de contagi, que busquin qui és el positiu o positius del poble, que segur que n’hi ha més d’un i no ho sap. Proves per a tothom ja!

  2. Recordar que la persona positiva no va tenir cap contacte amb els altres positius i, per tant, hi ha algú o algunes persones positives dins i fora de la població que estan escampant la covid-19 mentre l’altra gent amb resultat negatiu no poden anar a la feina ni sortir de casa durant 14 dies.
    Que les PCR es facin a tota la població voluntariament i se sàpigui qui està malalt/a per tal de no seguir escampant el virus a la Conca de Barberà.

  3. A part de fer proves a la resta de la població, estaria bé saber si a la residència s’han seguit tots els protocols de prevenció tal i com s’han de seguir, i sinó ha estat així, caldria depurar responsabilitats. Potser hauria estat bé fer les coses bé desde el principi i no deixar caure ara sobre els treballadors afectats tota la cavalleria. Molts ànims als treballadors, residents i familiars que veuen impotents com no poden fer res més que observar i esperar sa veure com acaba tot plegat. Ànims!

  4. Només surten positius de treballadors de la residència perquè és a l’únic lloc on s’han fet proves PCR.
    Feu-ne a altres empreses i veurem que surt. Parlar sense saber a vegades fa mal.

Comments are closed.