L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí ja compta des d’aquest dimarts dia 1 de setembre amb una nova persona al capdavant de la secretaria-intervenció del consistori. Aquesta plaça s’ha cobert de manera interina després d’un procés de selecció iniciat al gener i que va ser interromput per la Covid-19 al març.

A mitjans del passat mes de novembre, pocs dies després de la riuada que va afectar greument l’Espluga de Francolí, la secretaria-interventora que ocupava la plaça a través d’una comissió de serveis des del febrer de 2019 va plegar per falta d’encaix amb l’Ajuntament i l’Equip de Govern i, des de llavors, que aquest càrrec ha estat ocupat de manera accidental per l’actual cap de Recursos Humans de l’Ajuntament.

Amb la incorporació d’Alejandro Ruiz com a nou secretari-interventor de l’Ajuntament de l’Espluga, qui ha estat en els darrers anys secretari-interventor dels ajuntaments de Figuerola del Camp i del Pont d’Armentera, es posarà fi a una etapa que va començar amb la jubilació del qui va ser secretari durant 37 anys a l’Ajuntament de l’Espluga, el gener del 2019.

ÀUDIO: L’alcalde de l’Espluga de Francolí, Josep M. Vidal, parla sobre les dificultats per aconseguir incorporar un nou secretari-interventor

Dues places d’administració a l’Ajuntament, a punt per cobrir-se

Aquesta mateixa setmana també s’està finalitzant el procés de selecció per cobrir, de manera definitiva, dues places d’administració a l’Ajuntament de l’Espluga, que fins ara estaven ocupades per personal interí. Amb aquestes noves incorporacions, sumades al secretari-interventor, l’Ajuntament espera poder facilitar les gestions diàries i fer front a l’acumulació d’expadients enderredits a conseqüència de la riuada, la Covid-19 o inclús la mateixa falta de personal.