El cas d’una treballadora de la Residència Jaume I de l’Espluga de Francolí que ha donat positiu de covid-19 ha generat neguit al municipi i també a la residència davant d’un possible brot. Aquest cas positiu ha obligat a fer proves PCR als residents de la tercera planta de la Residència Jaume I com també els companys i companyes de feina de la persona afectada.

Segons ha pogut confirmar l’EFMR, professionals sanitaris de l’atenció primària de Montblanc han realitzat un centenar de proves a les persones amb les quals directament o indirecta aquesta persona va tenir contactes, encara sense resultats. 

La persona positiva era asimptomàtica i es va fer la prova PCR aquesta setmana passada. A partir dels resultats es va engegar el procés de realitzar totes les proves a la residència.

Fins al moment, des de l’inici de la pandèmia no hi havia hagut cap cas positiu a la Residència Jaume I.