El poble de Montblanc ha fet una crida per trobar figurants que participin en el film de Daniel Monzón ‘Las leyes de la frontera‘, el qual es gravarà al municipi els dies 21, 22, 23, 24 i 25 de setembre. La producció de la pel·lícula està buscant figurants, que rodaran 1 o 2 dies, en horari diürn. És remunerat i es farà contracte segons conveni de figuració.

Els perfils que es demanen són els d’homes i dones d’entre 16 i 80 anys amb un look que no sigui extremadament modern, ja que la pel·lícula té lloc l’any 1978. A més, queden prohibits els cabells de colors llampants, els tatuatges visibles, els cabells rapats o degradats pels costats.

Degut a les mesures derivades de la Covid-19 els participants hauran de fer una prova de vestuari el 2 i 3 de setembre, ja que la roba de cada actor serà degudament desinfectada, guardada i precintada amb el seu nom.

Els interessats en participar-hi hauran d’enviar un correu a figuracion.leyesfrontera@gmail.com o un whatsapp al 639774230. El missatge haurà d’incloure com assumpte principal Montblanc, així com el nom complet, data de naixement, telèfon, foto actual i lloc de residència del participant.