El Museu de la Vida Rural i la Fundació Carulla ajornenel Festival d’Educació per la Sostenibilitat un mes. En lloc de celebrar-se del 3 al 5 de setembre com estava previst en un inici, la segona edició del FES es posposarà als dies 2 i 3 d’octubre d’aquest mateix any 2020.

La decisió ha estat presa després de conèixer el passat dilluns l’evolució negativa de la COVID-19 a Catalunya i al Camp de Tarragona i amb la voluntat de seguir les recomanacions del CECAT i del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya de reduir el contacte social i les reunionsde més de 10 persones.

ÀUDIO: Gemma Carbó, directora del Museu de la Vida Rural, parla sobre l’ajornament

El FES no s’anul·la, s’ajorna.

La voluntat del Museu de la Vida Rural i de la Fundació Carulla és mantenir el format presencial del festival el primer cap de setmana d’octubre, amb el mateix programa d’actes que s’havia dissenyat. En cas que a l’octubre tampoc fos possible la modalitat presencial a causa de l’emergència sanitària, el museu i la fundació es comprometen a consensuar amb tots els participants un nou format.

Les dues institucions organitzadores treballen pergarantir la cita amb totes les precaucions i les mesures de seguretat adequades a la nova realitat causada per la COVID-19. Ho fan amb la ferma convicció del paper de la cultura com a element transformador i guaridor en un context d’emergència com l’actual. Aquest compromís s’ha materialitzat des de la reobertura del MVR després delconfinament amb una estrictagestió d’aforaments i control del volum de públics.