El municipi de Forès s’ha vist obligat a suspendre la Festa Major d’enguany, que s’havia de celebrar el 28, 29 i 30 d’agost, degut a les noves restriccions sanitàries de la Generalitat en relació amb la Covid-19. Des de l’Ajuntament ja s’havien pres mesures per adaptat i reduïr les activitats per complir amb les restriccions vigents fins al moment, però l’aprovació per part del Govern de prohibir les reunions de més de deu persones, en espais interiors o exteriors, fa inviable el format programat per la Festa Major d’enguany.

En un primer moment, els actes de la Festa Major s’havien preparat amb estrictes mesures de seguretat i prevenció: Inscripció prèvia, aforaments limitats, desinfecció i delimitació perimetral dels espais, així com la realització de totes les activitats al carrer, decisió presa per poder respectar les distàncies de seguretat.

La suspensió de la Festa Major de Forès se suma a les festivitats cancel·lades per Montblanc i Espluga de Francolí que ja havien anunciat a inicis de setmana l’anul·lació de tots els seus actes festius per tal de complir la nova normativa sanitària. Totes tres poblacions han anunciat que els actes programats per aquest cap de setmana no es podran celebrar amb relativa normalitat i per tant queden cancel·lats a l’espera de l’evolució de la situació actual.