L’Ajuntament de l’Espluga i el consorci televisiu Tacoalt han signat un nou conveni per garantir els serveis periodístics de l’emissora municipal per tal de cobrir el buit des de la dimissió de l’anterior coordinador ara fa un any. L’aposta permetrà reforçar la cobertura informativa diària de l’EFMR i les notícies de l’Espluga per a Tac12, així com la creació de continguts radiofònics en paral·lel amb la tasca voluntària que ja desenvolupa l’Espluga Audiovisual.

Les dues parts, que ja tenien un conveni vigent per la incorporació de l’Espluga a la televisió, reforcen la col·laboració perquè pugui ser Tacoalt a través de la seva borsa de treball qui contracti un professional de la comunicació, tenint en compte les dificultats de contractació de l’Ajuntament i les mancances de l’anterior contracte de prestació de serveis a través d’un professional autònom. De fet, l’anterior coordinador va renunciar al càrrec per la demora en el cobrament de les factures a causa del bloqueig administratiu que patia l’administració local. Aquesta nova fórmula permetrà donar a l’emissora més estabilitat i també més garanties i millors condicions per a la persona que s’incorporarà al mitjà de comunicació.

Des d’aquesta setmana, l’EFMR tornarà a comptar amb la tasca professional que permet reforçar la contribució dels col·laboradors/es de l’Espluga Audiovisual, una associació que aquest darrer any ha hagut d’assumir més responsabilitat per assegurar la continuïtat de l’emissora davant l’absència d’un professional a la casa. Amb l’inici de la nova temporada de ràdio, a partir del 14 de setembre, l’EFMR podrà recuperar l’emissió de l’informatiu diari.