L’àrea de Turisme de l’Ajuntament de l’Espluga i el Museu de la Vida Rural (MVR) han acordat oferir una nova modalitat d’entrada combinada que inclou la visita lliure al Museu de la Vida Rural i la visita semi guiada al museu de l’antiga fàbrica d’aiguardent de la Fassina Balanyà, de titularitat municipal i inclosa en la Xarxa del Sistema Territorial del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya. L’entrada, que tindrà un preu de 6€ per als adults i serà gratuïta fins als 18 anys, es començarà a oferir a partir de dissabte dia 15 d’agost i es pot adquirir de manera presencial en qualsevol dels dos museus i també a través del web del Museu de la Vida Rural i de Turisme de l’Espluga. 

Els dos atractius, que comparteixen un relat molt proper, estan situats a només uns metres de distància i amb aquesta entrada combinada es proposa que una visita pugui complementar l’altra. Així doncs, es vol incentivar als turistes a conèixer aquests dos espais culturals que relaten la ruralitat i diverses activitats tradicionals del camp del nostre país. 

L’entrada inclou la visita lliure al MVR i semi guiada a la Fassina Balanyà, dins el seu horari d’obertura. En el cas del Museu de la Vida Rural aquest és de dimarts a dissabte de 10.30 a 18.30 h i els diumenges de 10.30 a 14 h. I en el cas de la Fassina Balanyà el seu horari d’obertura és de dimarts a dissabte de 10.30 a 13.30 h i de 16 a 18 h i els diumenges i festius està obert de 10.30 a 13.30 h.