Durant l’actuació dels Pastorets del 2018, els dos actors principals, Xavier Lozano i Marc Civit, que feia 18 anys que interpretaven els mítics Lluquet i Rovelló, van anunciar que aquella era la seva última actuació representant aquells personatges, i és que els vailets que havien començat essent uns adolescents, s’havien fet grans.

Així doncs, l’organització va decidir que aprofitant l’avinentesa es podria fer la renovació de tots els papers, permetent així donar pas a gent nova amb ganes d’introduir-se en aquest món.

El grup de teatre ha aprofitat el mes de juliol per començar a fer rodar tot l’engranatge que implica el canvi de personatges, ha demanat la col·laboració professional de la directora i professora de teatre Ester Majós per tal de decidir qui s’adaptaria millor a cada paper.

A causa de la pandèmia i de la incertesa que es presenta vers les futures representacions, el grup de Pastorets no descarta haver de fer l’obra en format diferent per tal d’adaptar-se d’aquesta manera a la nova normativa que ha publicat el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

L’organització ha començat que malgrat les incerteses, de moment, no es plantegen ajornar les representacions nadalenques.

PAstorets de l’any 2018 en la última representació de Lluquet i Rovelló (Imatge: gerard Bosch)

1 COMENTARI