El mestre vimbodinenc Xavier Lopez ha estat l’encarregat d’obrir oficialment aquest dijous la Festa Major de Vimbodí i Poblet amb un pregó que ha llegit al vespre de dijous i en el que ha recordat la relació que ha mantingut al llarg dels anys amb la vila vidriera.

El pregó de Festa Major ha estat el principal acte d’aquest dijous, durant els propers 7, 8 i 9 d’agost continuaran els actes, sobretot enguany el consistori ha apostat per una Festa Major inclusiva, amb activitats adreçades a tota la família i, sobretot, segura.

“El nostre objectiu és que la seguretat es mantingui per damunt de tot, pel que hem organitzat activitats que permeten mantenir les distàncies de seguretat i en les que caldrà fer servir mètodes com l’adequada higiene de mans i la mascareta, entre altres”, recorden des de l’Ajuntament del municipi.

PROGRAMA D’ACTES DE LA FESTA MAJOR DE VIMBODÍ I POBLET

Imatge: Ajuntament de Vimbodí i Poblet