El carrer Lluís Carulla de l’Espluga de Francolí s’ha omplert aquest diumenge al migdia amb la mostra i ball del seguici popular de totes les entitats de cultura popular del municipi.

L’acte ha tingut un instant d’homenatge, ja que l’Associació de Grallers, Gegants i Nans de l’Espluga ha entregat el ram de la geganta Beatriu a l’espluguina Dolors Guasch en reconeixement a la seva entrega amb la cultura de la vila. Guasch ha cosit, retocat i reparat molts dels vestits dels gegants i nans en diverses ocasions.

A la mostra i ball del seguici popular d’enguany hi ha participat els Grallers, Gegants i Nans de l’Espluga, els Diables de l’Espluga, el Ball de Bastons, els Gegants de la Santíssima Trinitat i els alumnes de l’escola de Gralla el Tecler de Tarragona acompanyant els alumnes de l’escola de Gralla de l’Espluga.

GALERIA D’IMATGES DE LA MOSTRA I BALL DEL DIVENDRES DE FESTA MAJOR

1 COMENTARI

Comments are closed.