El barri del Capuig de l’Espluga ha celebrat aquest dimecres la seva particular Festa Major que ha aplegat una setantena de veïns al carrer dels Penitents, tot i la Covid-19. És el quart any que s’organitza i aquesta vegada la pregonera de les festes ha estat la veïna Laura Martínez.

Un any més la jornada va començar amb el programa en directe de ràdio “Xerrar va bé” liderat per la veïna del Capuig Rosa Salvadó i Dulci Álvaro. El programa va començar a les 20.36 h i va servir per acomiadar la temporada, a més a més, es va poder sentir el pregó en directe per la freqüència de l’EFMR.

Pregó de Festa Major del Capuig (Gerard Bosch)

Laura Martínez va agrair a Susana Borges que li passes el relleu, l’espluguina va explicar com havia estat viure de petita al Capuig. Pel que fa al sopar, cada assistent havia de portar-se el plat, ja que a causa de la Covid-19 no es pot compartir res, el sopar es deia “Jo m’ho porto jo m’ho menjo”. Un any més hi va haver música d’ambient i la festa va acabar amb un castell de focs.

Xerrar va bé des del capuig (Imatge: Pep Morató)

PROGRAMA: Xerrar va bé des del Capuig del 29 de juliol de 2020