Sis persones han estat afectades aquest dijous a la tarda en una col·lisió frontal entre tres turismes a la carretera N-240 a Vimbodí i Poblet en totes dues direccions, segons informa el Servei Català de Trànsit.

L’accident s’ha produït a les 18.27 hores al quilòmetre 48 i ha obligat a tallar la carretera més de dues hores. Fins al lloc de l’accident van acudir sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i diverses ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), a més a més, de l’helicòpter medicalitzat.

Un conductor ha quedat atrapat a l’interior del cotxe i ha hagut de ser rescatat pels Bombers. De les sis persones afectades 3 estan il·lesos, 2 ferits greus i 1 menys greu, aquests tres els han transportat a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.