L’Espluga FM Ràdio emetrà aquest any dos actes de la Festa Major de l’Espluga. El primer serà aquest dimecres a les 20.31 h quan s’emetrà el programa especial “Xerrar va bé” des del Capuig i el segon acte es retransmetrà el pregó de Festa Major per part de Josep M. Vergès al dijous a les 19 h des de la plaça d’en Canós.

En aquesta Festa Major atípica i reduïda, l’EFMR i l’Espluga Audiovisual oferiran dos programes especials. Aquest dimecres a les 20.31 h, des del Capuig, Rosa Salvadó i Dulci Álvaro amb diversos convidats oferiran un programa especial amb motiu de la quarta edició de la Festa Major del Capuig, durant el programa es podrà sentir el pregó de la veïna Laura Martínez.

El segon acte serà el pregó oficial de la Festa Major 2020 que serà retransmès en directe per l’Espluga FM Ràdio. Enguany Josep Maria Vergès, autor de la descoberta dels gravats paleolítics a la Cova de la Font Major, serà l’encarregat d’obrir la programació festiva el dijous 30 de juliol a les 7 del vespre a la plaça d’en Canós. L’acte serà amb aforament limitat i totes aquelles persones que vulguin assistir-hi s’hauran d’inscriure i recollir la invitació nominal a l’Oficina de Turisme.

Tots dos actes es podran seguir per l’Espluga FM Ràdio al 107.4 de la FM, a EFMR.cat i també pel canal de la TDT.