L’esdeveniment alternatiu al tradicional correbars de les Ovelles Esgarriades, el Covid Esgarriat, va reunir unes 200 persones als Jardins de l’hostal del Senglar.

En un ambient festiu cada ramat va poder gaudir d’un sopar en colla amb la resta d’espluguins, enguany organitzat per les Ovelles Esgarriades 2020, amb el pastor Marc Roca. Amb les mesures de seguretat i de hiegien adients per la situació actual, el Covid Esgarriat es va poder celebrar amb seguretat. Tot i això, amb mascareta obligatòria i control de temperatura a l’entrada els ramats van poder gaudir d’una nit d’estiu.

L’acte que tenia lloc als Jardins de l’Hostal del Senglar de l’Espluga de Francolí va començar a les 19.30 h on hi van poder assistir tots els ramats esgarriats dels municipis. L’esdeveniment va comptar amb música, servei a taula, sortejos i animació.

El Covid Esgarriat s’ha celebrat dins dels actes de la Setmana de la Joventut de l’Espluga. Tot plegat ha estat possible gràcies a la col·laboració de diversos establiments i entitats espluguines i també de l’Ajuntament de l’Espluga.