Per la Festa Major de Montblanc 2020 el drac es converteix en el protagonista de la samarreta d’aquest any. Ja és habitual que el seguici popular prenguin protagonisme en aquestes samarretes, l’any passat fou la mà de la geganta.

Aquest dimarts s’ha posat a la venta a la botigueta ‘Encants del Llibre’ al Palau Castlà, nova ubicació des de fa pocs dies. Us hi podreu apropar els dimarts de 6 a 8 de la tarda i els divendres d’11 a 1 del migdia.

Així doncs, amb la posada a la venda de la samarreta, es dóna el tret de sortida als preparatius de la Festa Major que se celebrarà del 7 a l’11 de setembre, de manera excepcional, tal com va anunciar la regidora de festes, Judit Pere: “prioritzant la màxima seguretat i revaloritzant els actes més essencials i característics de la nostra festa major”.