Imatge: Jordina Moix

La Plaça Major de Montblanc ha acollit la rebuda de Toni Cartanyà, detingut aquest matí en les protestes a Poblet.

El Montblanquí s’ha mostrat emocionat i ha donat les gràcies a tot els montblanquins i montblanquines per ser allí. També ha dit unes paraules, ‘Seguiré sent independentista’. També reivindicava ‘que ara hem de ser més forts que mai, no volem borbons i avui ho hem demostrat’.

En l’acte també hi han participat Núria Griso, d’Òmnium Cultural, el Jordi Saumell, coordinador de l’ANC Conca de Barberà i l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu.

‘El meu suport a la família del Toni i seguirem lluitant’ afirmava el batlle. Ha reivindicat com els mossos han tractat els protestants i dóna suport a la petició del president Quim Torra d’investigar-ho. ‘No hi ha dret que al de Vox els hagin deixat passar a primer fila i a nosaltres se’ns respongui amb porres’ acabava.

L’acte ha acabat amb Els Segadors cantat per tots els montblanquins i montblanquines i dirigit per Jordi Llobet.