Per vuitè any consecutiu, el RUSC torna al Museu de la Vida Rural. El recital, l’acte principal del RUSC, serà el 30 de juliol a les 20h. Un esdeveniment per a tots els públics on joves poetes emergents i poetes consagrats comparteixen escenari al jardí del museu.

Una edició que comptarà amb la participació dels poetes Jordi Carulla-Ruiz, Dolors Miquel, Pol Guasch, Laia Carbonell, Francesc Gómez i amb l’actuació de Gemma Humet.

L’acte es farà seguint els protocols de seguretat del Museu de la Vida Rural en relació a la COVID-19. És per això que, tot i ser d’accés gratuït, caldrà fer inscripció prèvia per garantir el control de l’aforament.

El Rusquet és l’espectacle infantil del festival. Aquest any hi haurà dues sessions i anirà a càrrec de la companyia Genovesa, narratives teatrals, que portarà l’espectacle Piscina poesia.