Els monarques visitaran aquest dilluns el matí el monestir de Santa Maria de Poblet. A hores d’ara l’entrada principal del monestir ja està blindada per tanques, a més a més, de presència policial.

Concentracions de rebuig i de suport a Felip VI

Tant Òmnium Cultural com l’ANC han fet una crida a mobilitzar-se contra la visita reial sota el lema “Catalunya no té Rei. Protegim-nos dels Borbons”. Les dues entitats han convocat a la gent del Camp de Tarragona a les 10.30 hores a l’Espluga de Francolí, d’allà sortirà una marxa a peu fins al Monestir de Poblet on, a les 11.30, tindrà lloc l’acte central. A les 12 del migdia compareixeran els alcaldes de la comarca.

Per altra banda, Vox anima a la ciutadania a participar en la manifestació de suport als Reis d’Espanya. Segons ha informat el partit a les xarxes socials, la trobada serà a l’hora en què arribarà el monarca a les 12 del migdia a Poblet.