Els organitzadors de les Ovelles Esgarriades 2020 de l’Espluga proposen un esdeveniment alternatiu al tradicional correquintos per al proper divendres 24 de juliol. Amb el nom Covid Esgarriat es planteja un acte extraordinari on cada ramat estarà assegut junt, respectant les distàncies de seguretat, i podran gaudir de quintos i menjar en un format nou.

L’acte tindrà lloc als Jardins de l’Hostal del Senglar de l’Espluga de Francolí a partir de les 19.30 h on hi poden assistir tots els ramats esgarriats, que hauran de fer inscripció prèvia. L’esdeveniment comptarà amb música en directe, servei a taula i altres sorpreses.

Tot plegat és possible gràcies a la col·laboració de diversos establiments i entitats espluguines i també de l’Ajuntament de l’Espluga. El Covid Esgarriat es celebra dins dels actes de la Setmana de la Joventut de l’Espluga.