Montblanc tornarà a omplir els dimecres d’estiu de tapes. La setmana vinent arrenca la vuitena edició del Dimecres Tapa. Del 22 de juliol al 19 d’agost, tretze restaurants de Montblanc oferiran les seves millors creacions al preu de 2 euros cada dimecres al vespre.

Enguany hi participen tretze establiments, menys que en altres edicions per la crisi de la Covid-19. Alguns restaurants no s’hi han pogut sumar, i des del sector esperen que la iniciativa ajudi a recuperar-se de la crisi. Ho ha explicat Abdón Tarrats, del restaurant El Molí del Mallol, que assegura “la crisi ha sigut molt important i hi ha companys que no s’hi han pogut sumar. Esperem que el Dimecres Tapa ens ajudi a superar una mica l’estiu”.

La ruta gastronómica estarà maridada amb vins de la DO Conca de Barberà amb copes a un preu d’1,5€. En aquests vuit anys, el Dimecres Tapa també ha ajudat a consolidar l’oferta de vins de la comarca que ofereixen els restaurants de la vila. Les tapes dels establiments participants es recullen en un llibret que es pot trobar al web de l’Associació d’Hostaleria.