L’Ajuntament de Sarral renovarà la il·luminació de l’Ermita dels Sants Metges, dedicada a la devoció de Sant Cosme i Sant Damià que el 26 de setembre celebrarà el seu 50è aniversari. Les actuacions, que s’executaran en les pròximes setmanes, per millorar la il·luminació del temple i també la pavimentació de la carretera d’accés.

D’una banda, s’il·luminarà la façana i la imatge dels dos sants, sumant-se als punts de llum existents al camí d’accés. L’asfaltatge de la carretera suposarà una inversió de 32.000 euros que finança la Diputació de Tarragona fins al 60% del cost i la resta anirà a càrrec de l’Ajuntament.

D’altra banda, aquest estiu s’ha reobert el restaurant Obac de l’ermita, que serveix dinars i sopars tots els dies de la setmana, excepte els dilluns.

1 COMENTARI

  1. I segueixen sense arreglar el carrer Orient que és l’únic accés pavimentat del poble cap a les 3 carreteres que pugen a l’ermita.
    Arreglar les carreteres i no arreglar el carrer d’accés és incrementar el coll d’ampolla que ja es genera al final del carrer orient amb el carrer targa

Comments are closed.