L’Ajuntament de Montblanc ha traslladat la botiga ‘Els encants del llibre’ de l’edifici de Cal Sanfeliu a un local a tocar, al Palau del Castlà. Es tracta de la botiga on es poden trobar llibres de segona mà a preus simbòlics que obre els dissabtes al matí i alguns divendres a la tarda.

A partir d’aquest mes de juliol, la botiga s’ha reubicat en un dels baixos del Palau del Castlà, a la plaça de Sant Miquel, amb les mateixes funcionalitats que fins ara. Aquest espai, llogat per l’Ajuntament de Montblanc, a més de la botiga de llibres tindrà més polivalència, ja que serà el punt de venda de les samarretes de la Festa Major, les invitacions i entrades dels espectacles i esdeveniments que tindran lloc al llarg de l’any.

A més, també hi haurà una part de magatzem per guardar material relacionat amb les festes que tenen lloc a la vila.