Rocafort de Queralt accelera l’avançament en l’anomenada transició energètica; és a dir, cap a un canvi de model basat en energies renovables. Aquesta setmana han acabat les obres de la instal·lació de la nova planta solar al sostre de la pista poliesportiva del municipi.

En la línia d’avançar en la producció i el consum d’energia generada per Rocafort de Queralt, el municipi ja pot servir 60Kw. Una energia destinada pels equipaments municipals i que permet aconseguir una total sobirania energètica municipal.

Aquesta fase s’ha basat en la col·locació de 190 mòduls fotovoltaics amb una potència de 345 watts. Amb aquesta potència permetrà abastir el consum per compensació de l’enllumenat públic, de l’Ajuntament, del casal d’avis, del consultori mèdic, de l’antic consultori, entra d’altres equipaments municipals com la piscina.

Imatge: Cedida