La Bandarra Street Orkestra tenia ganes d’actuar en directe i es va notar aquest dijous a la nit, al primer “bolo” després del confinament a les Nits d’Estiu de Montblanc. La plaça 1 d’Octubre es va omplir per escoltar en directe la banda de músics.

Al públic, amb mascareta i assegut a la cadira, li va costar no aixecar-se per ballar. Però no hi van renunciar i tot i asseguts, el concert va ser una festa. La Bandarra és sinònim de bona música i bon rotllo, i no va faltar en una nit especial, ja que era el primer concert en directe a Montblanc des del mes de març i també la primera actuació del grup després del confinament.

El tret de sortida a les Nits d’Estiu es va fer a la plaça 1 d’Octubre i amb entrada lliure. A partir de la setmana vinent, els actes es faran al claustre de Sant Francesc amb aforament limitat i reserva d’entrada prèvia.

Durant l’acte, els assistents van haver de portar mascareta, davant la nova normativa de dur-la sempre al carrer, tot i mantenir la distància de seguretat.

La Bandarra Street Orkestra a les Nits d’Estiu de Montblanc (Imatge: Jordina Moix)