L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí assignarà el nom de David Rovira al nou Pavelló Municipal d’Esports en memòria de qui fou alcalde de la vila durant 16 anys i impulsor del mateix equipament. L’anunci s’ha conegut aquest divendres al vespre en l’acte de record a Rovira que ha aplegat mig miler de persones al Jardí dels Francolins.

En un multitudinari i emotiu acte, l’alcalde de l’Espluga, Josep M. Vidal, ha donat a conèixer l’acord unànim dels 11 regidors del consistori per batejar el poliesportiu. Els tres grups municipals ja han iniciat el procediment per assignar el nom de David Rovira al Pavelló Municipal per recordar-lo de forma simbòlica i en reconeixement al seu llegat després de 4 mandats al capdavant del consistori espluguí. Prendrà el seu nom també per fer memòria de l’impuls i execució del projecte després d’anys de lluita.

ÀUDIO: L’alcalde de l’Espluga, Josep M. Vidal, anunciant l’acord unànime dels 11 regidors del consistori

Inauguració del Pavelló Municipal d’Esports de l’Espluga (Foto: Pep Torres)

Amics i familiars destaquen la vàlua de Rovira

En l’acte de comiat, organitzat per amics i familiars, l’actual alcalde també ha fet entrega a la família del recull de mostres de condol que han arribat a la casa de la vila. La intervenció de Vidal només ha estat una de les moltes mostres d’agraïment i record dirigides a Rovira que s’han succeït al llarg de dues hores. Uns parlaments d’amics i familiars que han destacat les diverses facetes de Rovira i el seu costat més humà. Tot plegat ha estat precedit a les 8 del vespre d’una cerimonia religiosa amb el pare Abat de Poblet i el rector de la Parroquia de l’Espluga.