Un any més, els infants de Vimbodí i Poblet tenen a la seva disposició la millor oferta d’oci durant els mesos de calor, amb el Casal d’Estiu que enguany retorna amb les mesures de seguretat adients per a fer front a l’actual crisi sanitària.

L’activitat va començar aquest dilluns i es durà a terme fins el pròxim 31 de juliol, amb activitats adreçades a infants d’entre 3 i 14 anys. Aquest 2020, es preveu que prop d’una vintena de nens i nenes gaudeixin de l’activitat, que es distribueix en setmanes per tal d’adaptar-se a les necessitats de les famílies. Durant tot el mes es duran a terme activitats adaptades a totes les edats, repartides en grups de menys de 10 nens i nenes i tutoritzade per un equip de tres monitors, que compten tots ells amb la titulació oficial corresponent.

D’aquesta manera, els participants en el Casa l d’Estiu tenen l’oportunitat de gaudir cada dia d’una hora optativa d’activitats a la piscina i de diverses activitats complementàries, adreçades a la seva edat, preferències i necessitats.

Si esteu interessats en rebre més informació sobre el Casal d’Estiu o per a realitzar les vostres inscripcions, contacteu amb: info@dracactiu.com.