A primers del mes de juliol Pontils ha iniciat la difusió d’una enquesta participativa a tota la població a través de les seves xarxes socials i canals de comunicació.

L’enquesta ha estat elaborada conjuntament per l’Ajuntament de Pontils i l’Oficina Jove de la Conca de Barberà amb l’objectiu de copsar les necessitats i inquietuds dels habitants dels vuit pobles que conformen el municipi de Pontils (Santa Perpètua de Gaià, Sant Magí de la Brufaganya, Seguer, Montalegre, Valldeperes, Vallespinosa, Vilaperdius i Rocamora).

Les respostes de l’enquesta permetran conèixer quines són les activitats, recursos i serveis que més interessen a les persones que viuen a Pontils i alhora ajudarà a dissenyar i a organitzar un seguit d’actuacions adreçades a tots els públics per motivar la participació de tothom.

L’enquesta és la primera actuació que s’ha desenvolupat gràcies al conveni de col·laboració establert entre l’Ajuntament de Pontils i el servei de Cultura i Joventut del Consell Comarcal de la Conca de Barberà.